Palo Chodelka & Liquid Boogie Roll / 22. 5. 2004 / sobota

Palo Chodelka – gitara
Robo Trunkvalter – bassgitara
Jano Huljak – bicie
Ľuboš Tomaščik – klávesy
Peter Holták – spev

Palo Chodelka - LBR

Palo Chodelka - LBR

Ďalšia VIP osobnosť v našom klube – rockeri ! POZOR ! a gitaristi zvlášť:
Jediný koncert v okolí
Tak dúfam že už naozaj (na tretí pokus) k nám zavítajú páni muzikanti od tvrdej struny. Palo Chodelka privezie zo sebou svoj „tekutý valec“ ;-) (voľný preklad) a klub zrovnajú so zemou. Partička sľubuje prvú hodinu vlastných kúskov a druhú hodinu bude znieť klasika rockovej hudby – Deep Purple, Black Sabbath, Steppenwolf, AC/DC… atd.
Svoju profesionálnu dráhu začína Palo Chodelka v roku 1989 nástupom do ostravskej rockovej skupiny Citron, s ktorou nasledujúce obdobie nahráva a koncertuje. V roku 1993 je nominovaný Slovenskou hudobnou asociáciou, Zväzom autorov a interpretov, v kategórii „Inštrumentalista roka“. V septembri 1994 zakladá svoju skupinu s názvom Liquid Boogie Roll. Okrem aktívneho účinkovania v tejto skupine zostavuje vlastnú gitarovú školu a organizuje workshopy pre mladých pokročilých gitaristov. Pôsobí ako štúdiový hráč, účinkuje na rôznych rockových koncertoch a má za sebou aj vystupovanie so Štátnym komorným orchestrom Žilina. Podieľa sa na komponovaní a nahrávaní mnohých albumov a projektov, počínajúc rockovým a blues-rockovým žánrom, až po filmovú a scénickú hudbu. V marci 1999 natáča v spolupráci so Slovenskou televíziou Bratislava 15-dielnu televíznu hudobnú reláciu Gitarová škola, ktorú zostavil z vlastných cvičení a skladieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.